Із місцевих бюджетів Львівщини на покращення обороноздатності регіону виділили понад 25 млн. гривень

Вівторок, 10 травня 2022, 17:16
Кошти в 25 млн. грн. були виділені від початку військової агресії росії 24 лютого 2022 року
Із місцевих бюджетів Львівщини на покращення обороноздатності регіону виділили понад 25 млн. гривень

З початку військової агресії росії з місцевих бюджетів Львівщини на заходи із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій, заходи та роботи з територіальної оборони  вже залучено понад 25 млн грн. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Окрім того, сформовано резервний фонд загальним обсягом понад 340 млн грн. За оперативною інформацією територіальних громад з цього фонду спрямовано більше 30 млн грн на посилення обороноздатності країни.

Кошти передбачаються на заходи мобілізації, підготовки до територіальної оборони, матеріально-технічного забезпечення суб’єктів територіальної оборони, облаштування кімнат зберігання зброї, укриттів, блокпостів, створення навчально-матеріальної бази, продовольчого резерву, придбання пального, обладнання, інвентарю тощо (генератори, радіостанції, сигналізації, військові аптечки, тактичні розгрузки, засоби відеоспостереження та ін.).

Ситуація, яка склалася в Україні з початку війни, докорінно змінила підходи до управління фінансовим ресурсом місцевих бюджетів країни, в т.ч. нашої області, та змусила переглянути свої пріоритети щодо подальших витрат.

comments powered by HyperComments