У Золочівському районі на Львівщині організували футбольний турнір на підтримку ЗСУ

Вівторок, 10 травня 2022, 08:16
Під час благодійного футбольного турніру збирали кошти, які передадуть на потреби Збройних Сил України
У Золочівському районі на Львівщині організували футбольний турнір на підтримку ЗСУ

На Золочівщині організували благодійний футбольний турнір, під час якого збирали кошти, які передадуть на потреби Збройних Сил України. Про це повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Ідею проведення турніру запропонувало керівництво Асоціації футболу Золочівського району. Її одностайно підтримала футбольна громадськість району. 

Представники футбольних команд вирішили не стояти осторонь і долучитись до підтримки наших військовослужбовців, серед яких є і гравці команд Золочівщини, що мобілізувались чи добровільно вступили до лав ЗСУ.  

Основною метою змагань є допомога Збройним Силам  України. Участь в турнірі беруть футбольні колективи з Бродівської, Буської, Красненської, Заболотцівської територіальних громад.

До збору коштів, окрім команд та гравців,  долучаються вболівальники, глядачі та небайдужі люди. На сьогодні зібрали уже 95,5 тисяч гривень. Кошти переховуються на рахунки допомоги ЗСУ, для закупівлі автомобілів, військової амуніції та інших необхідних речей нашим українським захисникам та захисницям. 

В майбутньому до таких змагань планують долучитись футбольні колективи з інших населених пунктів Золочівського району. Збір допомоги триватиме і надалі, бо мета у всіх одна – перемога!

comments powered by HyperComments