Львівщина передала оборонцям Донеччини військову амуніцію та медикаменти

Четвер, 5 травня 2022, 14:32
Захисники Донеччини отримало 137 бронежилетів, два прилади нічного бачення та медикаменти
Львівщина передала оборонцям Донеччини військову амуніцію та медикаменти

Представники Львівщини передали захисникам Донбасу 137 бронежилетів, два прилади нічного бачення та медикаменти. Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОВА,

Йдеться про 100 бронежилетів від голови Львівської ОВА Максима Козицького, Міжнародного штабу допомоги українцям та Львівського Оборонного Кластера. Ще 37 – від спільноти Люксембургу.

“Дякую кожному захиснику за щоденну оборону нашої держави! Сила українців у єдності і взаємодопомозі. Ворог прагнув захопити Україну упродовж декількох днів, але вже 71 день триває героїчна боротьба українського народу. Слава нашим мужнім захисникам та захисницям! Ми обов’язково переможемо!” – Зазначив Максим Козицький.

Амуніцію та медикаменти отримають поліцейські, бійці тероборони та військовослужбовці, які захищають східні рубежі України. Зазначимо, також сьогодні передали 100 бронежилетів 4 класу захисту захисникам Луганщини.

Загалом цього тижня від Львівської ОВА, Львівського Оборонного Кластера та Міжнародного штабу допомоги українцям, який об’єднав 44 країни, акумулювали для ЗСУ партію зі 700 бронежилетів.

comments powered by HyperComments