Вчорашній ракетний обстріл Львова пошкодив шість ліній електропередач

Середа, 4 травня 2022, 10:10
Частина мешканців міста Львова все ще без електроенергії
Вчорашній ракетний обстріл Львова пошкодив шість ліній електропередач

Учора, 3 травня 2022 року біля 20:25 Львівщина зазнала ракетного удару рашистів. В результаті було пошкоджено три електропідстанції, в місті виникли перебої із постачанням електроенергії. Без електропостачання залишилися мешканці частини Залізничного і Шевченківського районів. Як повідомляє інтернет-видання "Твоє місто" із посиланням на "Львівобленерго", вранці 4 травня 2022 року електропостачання повернуто у більшість осель львів'ян, в той же час аварійні бригади продовжують працювати.

«Вчора в нас було пошкоджено 6 повітряних ліній електропередач, зокрема, зазнали пошкоджень повністю 10 підстанцій та частково 5. Бригади працювали всю ніч. На ранок відновили електропостачання для більшості споживачів. Наразі залишається проблема з тими, хто під’єднаний до тягових електропідстанцій залізниці. Це здебільшого мешканці Шевченківського району Львова», – повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

Наразі усі задіяні бригади продовжують працювати над відновленням електропостачання повністю. Також шукають альтернативні джерела живлення для цих споживачів, які залишаються без електроенергії.

comments powered by HyperComments