На автотрасі з Рівного до Львова сталася масштабна ДТП за участю автобуса і бензовоза

Вівторок, 3 травня 2022, 23:41
Вналідок ДТП загинуло 16 осіб, іще 12 осіб травмовано
На автотрасі з Рівного до Львова сталася масштабна ДТП за участю автобуса і бензовоза

Увечері 3 травня 2022 року біля села Ситне Дубенського району на Рівненщині приблизно о 19:20 на автотрасі Київ - Чоп сталася масштабна ДТП, в результаті якої загинуло 16 людей, Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Рівненській області

«Летальна автопригода за участю бензовоза, маршрутного автобуса та легковика сталася сьогодні, 3 травня, близько 19:20 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Ситне Дубенського району. Внаслідок зіткнення транспортні засоби загорілися. За попередньою інформацією, загинули 16 осіб», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Рух трасою «Київ – Чоп» на цій ділянці повністю перекрито. В Укравтодорі повідомили, що об’їзд здійснюється дорогами Т-18-12 Немовичі — Березне — Великі Межирічі — Федорівка та Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин.

Внаслідок ДТП спалахнула цистерна внаслідок зіткнення бензовозу з автобусом. У ДСНС повідомили, що о 20:13 год пожежу локалізували, а о 20:25 ліквідували. 

Зі слів голови Рівненської ОВА Віталія Коваля, у результаті аварії відомо попередньо про 16 загиблих та 12 постраждалих. 

«За попередньою інформацією, 16 загиблих. Точна кількість встановлюється. Також 12 постраждалих. Їх доставили в лікарні міст Дубно (7) і Радивилів (5). На місці події працюють 7 бригад швидкої допомоги, 7 патрульних екіпажів, 7 одиниць техніки і 44 працівники ДСНС», – повідомив очільник області.

На місці працюють правоохоронці та працівники прокуратури. Патрульні організували об‘їзд транспорту зі сторони Рівного та Львова.

comments powered by HyperComments