У Трускавці на Львівщині відбувся концерт "Пісенне дерево України"

Вівторок, 3 травня 2022, 09:02
В концерті взяли участь солісти Львівської національної філармонії ім. М. Скорика
У Трускавці на Львівщині відбувся концерт "Пісенне дерево України"

У неділю 1 травня 2022 року на головній сцені міста Трускавця провели благодійний концерт "Пісенне дерево України". У цьому концерті взяли участь солісти Львівської національної філармонії імені Мирослава Скорика. Акцію провели в межах Музично-мистецького проєкту "З піснею до перемоги", організатором якого є Департамент із питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА. Про це повідомили у пресслужбі ОВА.

Для трускавчан, гостей міста та внутрішньо переміщених осіб, які зараз перебувають у Трускавці, виступили артисти Ірина Стефанко, Ліля Вікарук, Віталія Голубнича, Станіслав Гоян, заслужені артисти України Маріанна Лаба та Василь Понайда. Зі сцени лунали народні, стрілецькі, популярні українські пісні. 

“З особливим захопленням приймала публіка "Червона руту" Володимира Івасюка та "Україну" Тараса Петриненка, "Сам собі країна" Андрія Кузьменка, "Заспіваймо пісню за Україну" Олександра Поньомарьова. Разом з артистами глядачі співали народні пісні. Бо пісня супроводжує українців завжди і всюди, піднімає наш дух, додає відваги, гартує силу. З піснею боронимо рідну землю та йдемо до перемоги!”, - зазначила директорка департаменту Ірина Гаврилюк.

comments powered by HyperComments