Із Харківщини та Київщини надійшли офіційні листи із подякою Дрогобицькій громаді Львівщини

Вівторок, 3 травня 2022, 07:50
Дрогобиччині подякували за тісну співпрацю та системну співпрацю в непростий час війни
Із Харківщини та Київщини надійшли офіційні листи із подякою Дрогобицькій громаді Львівщини

Харківська обласна військова адміністрація, ГУ ДСНС України у Харківській області та громадські організації Харківської області надіслали до Дрогобича на Львівщині офіційні листи із подякою за тісну співпрацю та систематичну підтримку, яку вони отримали від Дрогобицької міської територіальної громади у непростий час війни. До подяки харків'ян доєдналися також громадські організації Київщини, Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міської ради.

Зокрема подяку Дрогобицькій громаді надіслало Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області. За отриманий від Дрогобицької громади спецодяг та спорядження для пожежників-рятувальників Харківщини, які безпосередньо залучені до порятунку людей, гасіння пожеж та ліквідації НС в умовах бойових дій на території міста Харків та Харківської області.

Благодійна організація «Благодійний фонд волонтери: дорослі-дітям» отримала від Дрогобицької громади медикаменти та перев’язувальні матеріали, які передали на потреби механізованої бригади ЗСУ, мешканцям міста та області. Також організації було передано засоби особистої гігієни, продукти харчування та смаколики для жителів Харківщини, які вимушені ховатись в укриттях, а також корм для котів та собак – у місцеві притулки.

Фізкультурно-спортивному товариству «Динамо» України вдалось покращити умови для переселенців-біженців, які були вимушені покинути власні домівки через ворожі обстріли.

Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації надіслало подяку Дрогобицькій громаді в особі міського голови Тараса Кучми та керівниці відділу сім’ї та молоді Олександри Пашко – за вагомий внесок в підтримку гуманітарною допомогою цивільного населення Київщини, ефективну співпрацю та наближення перемоги України. За допомогу військовослужбовцям та значний особистий внесок у підтримку бойового духу наших захисників було відзначено також волонтера Дрогобицького хабу гуманітарної допомоги Євгена Немілостівого.

Подяки передав під час понеділкової наради Володимир Кондзьолка, директор КУ «Інститут міста Дрогобича», на базі якого було створено Дрогобицький хаб гуманітарної допомоги в Польщі. Через логістичні склади хабу щоденно курсує гуманітарна допомога з країн Європи до різних міст України, які постраждали від ворожих атак.

comments powered by HyperComments