Дрогобич на Львівщині отримав гуманітарну допомогу від Польської місії медичної (ФОТО)

Понеділок, 2 травня 2022, 14:35
Поляки передали обладнання для пунктів поселення переміщених осіб
Дрогобич на Львівщині отримав гуманітарну допомогу від Польської місії медичної (ФОТО)

В п’ятницю, 29 квітня, Дрогобич отримав чергову гуманітарну допомогу від польських колег, які систематично підтримують Україну у боротьбі з російськими окупантами. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міськради

До міста прибула ще одна вантажівка від польської місії медичної PMM Vasco Emergency Team, яка має налагоджену співпрацю з Гуманітарним Координаційним Центром Дрогобича.

Представники організації привезли до Дрогобича пральні машинки для центрів поселення, в яких проживають внутрішньо переміщені особи. Їх планують встановити в школах громади, які вже другий місяць надають прихисток переселенцям.

Польська організація PMM Vasco Emergency Team і Vasco Electronics, після повномасштабного вторгнення росії на українські землі, запустили проект з підтримки України – зокрема лікарень, установ, організацій та органів місцевого самоврядування.

Організація тісно співпрацює з Дрогобицькою громадою та вже не вперше передає гуманітарну допомогу. Зокрема, – ліки, медичне обладнання та інвентар для медичних закладів.

comments powered by HyperComments