За минулий тиждень із обласного бюджету Львівщини виділили 29 мільйонів гривень

Понеділок, 2 травня 2022, 11:12
Із цієї суми понад 25 мільйонів гривень виділили на утримання закладів обласного підпорядкування
За минулий тиждень із обласного бюджету Львівщини виділили 29 мільйонів гривень

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОВА, минулого тижня на потреби Львівщини з обласного бюджети виділили 29 мільйонів гривень. Зокрема, 25,2 мільйони гривень скерували на утримання закладів обласного підпорядкування, а саме:

- 12,1 млн грн спрямували на виплату заробітної плати,

- 3,2 млн грн – стипендій,

- 7,4 млн грн – оплату за енергоносії,

- 2 млн грн – придбання продуктів харчування та медикаментів для освітніх, медичних закладів та установ соціального захисту населення обласного підпорядкування;

- 0,5 млн грн -  господарське утримання установ освіти.

Окрім того, 1,2 млн грн скерували на соціальну підтримку учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, окремих категорій громадян, а також родин Героїв Небесної Сотні; 1 млн грн - закупівлю  матеріалів для об’єктів інфраструктури центру миротворчості та безпеки;

Решту коштів спрямували на проведення інших першочергових видатків з поточного утримання установ та виконання заходів, у т.ч. в рамках реалізації обласних програм.

Як повідомив директор департаменту фінансів Львівської ОВА Олег Демків, департамент забезпечує своєчасне фінансування з обласного бюджету передбачених на 2022 рік видатків з утримання бюджетних установ та виконання програм і заходів з урахуванням їх першочерговості, визначеної Міністерством фінансів України.

comments powered by HyperComments