Протягом місяця, що минає, гуманітарку із Львівщини скерували у 13 регіонів України

П'ятниця, 29 квітня 2022, 17:45
За квітень 2022 року Гуманітарний штаб Львівщини відправив зі складів Львова та Винник 530 палет гуманітарного вантажу в різні регіони України
Протягом місяця, що минає, гуманітарку із Львівщини скерували у 13 регіонів України

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОВА, протягом квітня Гуманітарний штаб Львівщини зі складів у Львові та Виннниках відправив 530 палет гуманітарних вантажів у різні областьі України - на Львівщину, Київщину, Миколаївщину, Рівненщину, в Запорізьку, Чернігівську, Харківську, Дніпропетровську, Кіровоградсьу, Черкаську, Одеську, Донецьку та Херсонську області.

Так, найбільш необхідну гуманітарну допомогу серед якої продукти харчування, медикаменти, одяг, хімія, спальні мішки та каримати передали у 13 областей України, серед яких і Львівська область. Адже, саме на Львівщині зосереджена найбільша кількість внутрішньо переміщених осіб з територій, де ведуться активні воєнні дії.

Нагадаємо, що Гуманітарний штаб Львівської ОВА активно взаємодіє з військовими адміністраціями інших областей, забезпечує розв’язання питань, які виникають в частині забезпечення потреб у гуманітарній допомозі, яку відправляють у найбільш постраждалі регіони країни. 

comments powered by HyperComments