Львівщина прийняла понад тисячу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування із регіонів, де ведуться бойові дії

Середа, 27 квітня 2022, 19:51
Розселенням евакуйованих дітей займаються Львівська ОВА, міські ради Львова та інших міст області та волонтери
Львівщина прийняла понад тисячу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування із регіонів, де ведуться бойові дії

На території Львівської області від початку повномасштабної війни росії проти України розселили понад тисячу дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування. Розселенням займають Львівська ОВА, Львівська міська рада та міські ради інших міст області, а також волонтери. Про це під час прессконференції розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Очільник області розповів, що 300 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування скерували на лікування за кордон. Іще 516 дітей (тих, які не належать до категорій дітей-сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування).

Щодо навчального процесу, то станом на 14 квітня в школах Львівщини навчається майже 16 тисяч осіб з числа внутрішньо переміщених. Понад 250 дітей навчається в дошкільних закладах. Близько 100 дітей долучилися до навчального процесу в спеціалізованих та санаторних школах.

comments powered by HyperComments