Україні цьогоріч пророкують перемогу на Євробаченні

Середа, 27 квітня 2022, 13:45
Букмекери кажуть, що український гурт "Kalush Orchestra" має дуже великі шанси посісти перше місце на Євробаченні-2022
Україні цьогоріч пророкують перемогу на Євробаченні

Гурт "Kalush Orchestra", який представлятиме Україну на Євробаченні-2022 в італійському Турині має дуже високі шанси на перемогу в цьому пісенному конкурсі, причому із великим відривом від конкурентів, Про це пише інтернет-видання "Твоє місто".

За словами букмекерів, зараз "Kalush Orchestra" зі своєю піснею "Stefania" мають 41% шансів на перемогу у Євробаченні. На другому місці знаходиться італійський дует "Mahmood & Blanco" з композицією "Brividi", у якого 15% шансів. А третю сходинку займає представниця Швеції Корнелія Якобс з треком "Hold Me Closer". У неї 10%. Несподівано четверту сходинку посідає виконавець із Великобританії Сем Райдер з піснею "Space Man" із 6% шансів на успіх.

Інші країни-учасниці, за прогнозами букмекерів, мають менш як 4% шансів на перемогу у Євробаченні-2022.

В Євробаченні-2022 візьме участь 40 країн. Півфінали відбудуться 10-го та 12-го травня, а фінал – 14-го травня. Україна виступить у першому півфіналі під номером 6.

Зазначимо, що у цьогорічному Євробаченні не будуть брати участь представники країн-агресорів: росія, яка здійснила повномасштабну агресію проти України та білорусія, яку виключили із Європейської мовної спілки іще у 2021 році.

comments powered by HyperComments