Дрогобицька громада на Львівщині прощається із загиблим захисником України Романом Пурієм

П'ятниця, 22 квітня 2022, 12:50
Похорон героя відбудеться в с. Снятинка на Дрогобиччині о 13:00
Дрогобицька громада на Львівщині прощається із загиблим захисником України Романом Пурієм

Під час повномасштабної війни росії проти України загинув мешканець Дрогобицького району на Львівщині Роман Пурій. Учора Дрогобицька громада зустріла загиблого героя. Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міськради.

Воїн загинув на 34-році життя..Скорботна панахида за Героєм відбулась біля пам’ятника «Борцям за волю України» у смт. Меденичі.

Роман Пурій є уродженцем с. Грушів. Закінчив Дрогобицький державний педагогічний університет ім. І.Франка. Проживав у с. Снятинка Дрогобицької громади.

Був призваний на строкову військову службу, яку проходив на сході України. Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі став на захист України.

Загиблого Героя зустріли вчора на колінах, адже він пожертвував собою задля захисту рідної країни.

У загиблого Героя залишилась дружина та двоє неповнолітніх дітей..

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Романа Пурія.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Чин похорону проведуть сьогодні, 22 квітня, о 13:00 в селі Снятинка.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

comments powered by HyperComments