Медики Дрогобича на Львівщині отримали подарунок із Норвегії

Четвер, 21 квітня 2022, 17:17
Перша міська лікарня Дрогобича отримала спецавтомобіль швидкої медичиноїї допомоги
Медики Дрогобича на Львівщині отримали подарунок із Норвегії

Цими днями перша міська лікарня міста поповнилася ще одним автомобілем швидкої медичної допомоги. Його для потреб Дрогобича передали із Норвегії по лінії церкви «Добра новина» спільно із лікарнею Сьорлентед. За словами керівника КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Андрія Коцюби, у 2019 році за допомогою церкви «Добра новина» карету швидкої допомоги отримала Стебницька міська лікарня, яка до сьогодні послуговується цим автомобілем. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міськради.

"Карета швидкої, яка прибула в Дрогобич із Норвегії буде допомагати в роботі медикам першої міської лікарні. Паралельно, із автівкою прибуло чимало медикаментів, які ми акумулюємо для потреб медичних закладів Дрогобича, зокрема першої лікарні, поліклінік міста та дитячої лікарні", – коментує керівник відділу охорони здоров’я Володимир Чуба.

Загалом із початком російсько-української агресії у Дрогобич із міст-побратимів та від закордонних партерів із Польщі, Італії, Швеції та Норвегії було скеровано 9 автівок швидкої медичної допомоги. Із цієї кількості – 5 автомобілів було спрямовано на передову, для потреб воїнів.

Паралельно із каретами швидких – у місто Котермака надійшло чимало медикаментів та перев’язочних матеріалів. Добра частина медикаментів акумульована в медичних закладів міста, а частину було скеровано в міста, де сьогодні гуманітарна криза.

comments powered by HyperComments