Під Харковом загинув Роман Змінчак із Дрогобицького району Львівщини

Середа, 20 квітня 2022, 20:51
Роман із 2015 року воював на Сході України, загинув 17 квітня у бою із рашистами під Харковом
Під Харковом загинув Роман Змінчак із Дрогобицького району Львівщини

Повномасштабна війна росії проти України забрала життя іще одного воїна із Львівщини. 17 квітня 2022 року в бою із російськими окупантами під Харковом загинув Роман Змінчак, який мешкав у с. Почаєвичі Дрогобицької громади. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міськради.

Загиблому Роману Змінчаку було 52 роки, він є уродженцем с. Тухолька (Сколівського району), проживав у с. Почаєвичі Дрогобицької громади. Закінчив Дрогобицький механічний технікум та Харківський автодорожний університет. Тривалий час працював майстром на Дрогобицькому нафтопереробному заводі. Також – у готелі «Женева» (у Трускавці).

З 2015 року воював на сході України. Пройшов гарячі точки – Волноваху, Авдіївку, Ілловайський котел. Проявив особливий героїзм та врятував життя побратима. Був нагороджений орденами та відзнаками.

Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі, знову став на захист України.

Загинув 17 квітня, у бою під Харковом.

Залишилась дружина та двоє дітей..

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Романа Змінчака.

"Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Конвой з тілом загиблого воїна прибуде о 16.30 до перехрестя Героїв. Після чого тіло Романа Змінчака повезуть до рідного села Почаєвичі, де відбудеться поминальна панахида.

Чин похорону проведуть у Почаєвичах завтра, 21 квітня.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!", - йдеться у повідомленні Дрогобицької міськради.

comments powered by HyperComments