У Львові у Великодню неділю громадський транспорт курсуватиме від 6 ранку

Середа, 20 квітня 2022, 16:54
Громадський транспорт у Львові в неділю 24 квітня 2022 року виїде на маршрути зразу після закінчення комендантської години
У Львові у Великодню неділю громадський транспорт курсуватиме від 6 ранку

У Львові на Великодні свята весь громадський транспорт курсуватиме відповідно до розкладу вихідного дня. В той же час, у Великодню неділю 24 квітня міські автобуси та електротранспорт виїдуть на маршрути вже о 06:00. Напередодні, у суботу 23 квітня міський громадський транспорт Львова працюватиме до 23:00. Про це із посиланням на Управління транспорту ЛМР повідомила пресслужба Львівської міськради.

"У неділю громадський транспорт виїде на маршрути одразу по закінченні комендантської години, тому люди матимуть змогу ще встигнути на ранкові богослужіння. Напередодні Великодня, в суботу, транспорт працюватиме практично до початку комендантської години", - зазначив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко. 

Крім того, у святкові та поминальні дні будуть підсилені міські маршрути, що курсують до кладовищ.

"У зв’язку зі збільшенням кількості пасажирів, які прямуватимуть до міських кладовищ під час Великодніх свят та поминальних днів, 24 – 25 квітня та 30 квітня – 1 травня, на тролейбусному маршруті № 31 курсуватиме 4 тролейбуси. Також буде підсилено автобусний маршрут № 38, який курсуватиме до Сихівського кладовища. До Голосківського кладовища з вул. Під Дубом до курсуватиме автобусний маршрут № 55 з інтервалом руху 30хв.", - додали в управлінні транспорту ЛМР.

comments powered by HyperComments