У Львові уламок ракети впав на території дитячого притулку

Понеділок, 18 квітня 2022, 19:04
На щастя, ніхто із дітей, які перебувають у притулку, не постраждав
У Львові уламок ракети впав на території дитячого притулку

Під час ранкових ракетних обстрілів Львова, один із уламків ракети потрапив на території дитячого притулку, де перебувають діти, евакуйовані з різних регіонів без батьків. Про це повідомляє "Укрінформ" із посиланням на начальника служби у справах дітей Львівської ОВА Володимира Лиса.

"Всі діти цілі. Ушкодження у притулку – мінімальні, повилітали трішки вікна у підвалі" - сказав Лис.

Першим про потрапляння осколку ракети на територію дитячого притулку повідомив заступник начальника Львівської ОВА Віталій Загайний. Він зазначив, що дитячий притулок знаходиться досить віддалено від місця потрапляння ракет, проте залишки теж можуть призвести до небезпеки.

"Це був достатньо великий уламок, який залетів у дитячий притулок, де знаходяться винятково діти. Благо, що там скло було попередньо обклеєно стрічкою і не розлетілося на друзки і ніхто не постраждав. Я хочу сказати, що є прямі попадання, а є залишкові, але вони теж можуть призвести до різного роду неприємностей та збитків", - сказав Загайний.

У дитячому притулку Львова знаходяться діти-сироти та позбавлені батьківського піклування з різних куточків України. У Львівській області в 25 закладах знайшли прихисток близько тисячі дітей. Серед них як немовлята, так і діти старшого шкільного віку, яких евакуювали з Донецької, Луганської, Одеської, Харківської, Київської, Чернігівської, Запорізької, Миколаївської та Сумської областей.
comments powered by HyperComments