На Львівщині висадили "Ліс перемоги"

Неділя, 17 квітня 2022, 09:25
Учасники акції висадили понад 5 тисяч сіянців сосни та дуба звичайного. До акції доєдналися відомі діячі культури Павло Табаков та Ігор Кондратюк
На Львівщині висадили "Ліс перемоги"

Ініціатори заходу - голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека та голова ГО «Добро.Дій» Ігор Дулин висадили дерева на локації ДП «Радехівське лісомисливське господарство» у рамках реалізації екологічної ініціатива Президента України «Зелена країна» та в ім’я майбутньої Перемоги України. Про це повідомило "Гал-інфо".

Висаджувати «Ліс Перемоги» приєдналися ініціаторка глобального міжнародного проєкту «Greening of the Planet» Ганна Крисюк та координатор з міжнародного співробітництва «Озеленення планети» Ганна Любина, перший заступник голови Держлісагентства України Віталій Пунь, народний депутат України Ростислав Тістик, Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Хорватія в Україні Аніца Джамич.

У висадці «Лісу Перемоги» взяли участь музикант і композитор Олег Табаков та телеведучий, кінопродюсер Ігор Кондратюк.

Приємно відмітити, що до екоініціативи зі створення нових лісових насаджень долучились також місцеві мешканці та сім’ї вимушено переміщених осіб із дітьми, а саме з Київської, Харківської, Чернігівської, Черкаської, Донецької (Краматорськ), Луганської областей та Українського Криму, які через напад росії вимушено переїхали зі своїх рідних міст та сіл.

На лісовій ділянці Верблянського лісництва Надлісництва Буськ учасники акції висадили понад 5 тис. сіянців головних лісотвірних порід сосни та дуба звичайного.

З часом тут виросте могутній «Ліс Перемоги», який стане для наших майбутніх поколінь свідченням єдності і згуртованості народу України у прагненні миру та незалежності!

З локації, де проводилась посадка «Лісу Перемоги», було організовано телеміст з областями України та 13-ма країнами світу.

Сьогодні на теренах державних лісогосподарських підприємств області висаджено біля 87 тисяч молодих дерев та створено 37,2 га «Лісу Перемоги»!

Щиро дякуємо усім учасникам, які об’єдналися у спільній благородній справі з садіння «Лісу Перемоги» - символічного нагадування про теперішні героїчні часи!

Наразі триває 52 доба героїчного протистояння Українського народу російським загарбникам. Збройні Сили України мужньо відстоюють кожний сантиметр рідної землі.

Створений сьогодні спільними зусиллями «Ліс Перемоги» - це свідчення нашої віри у ЗСУ і силу нашого народу.

Через роки, у квітучій і могутній Україні наші нащадки приходитимуть у цей могутній Ліс Перемоги і пишатимуться тим, що є  УКРАЇНЦЯМИ.

Україна переможе!

Слава Україні! Героям слава!

 

comments powered by HyperComments