До Львова евакуаційним поїздом доправили поранених дітей

Неділя, 17 квітня 2022, 14:20
До Львова прибуло 16 дітей із Сходу України, які мають поранення різного ступеня важкості. В нашому місті вони в безпеці отримуватимуть медичну допомогу
До Львова евакуаційним поїздом доправили поранених дітей

До Львова евакуаційним поїздом із Сходу України, де ведуться активні бойові дії, доправили 16 поранених дітей. Про це пише "Гал-інфо".

«Із 16 поранених діток, найменшій дитинці - 9 місяців, найстаршій - 17 років. Усі вони мають різні травми, серед яких - уламкові. Переважна більшість - у стані середньої важкості. Троє з евакуйованих зазнали травм на вокзалі в Краматорську. Є родина з чотирма маленькими дітками, які потрапили в ДТП, коли тікали з Донеччини. На жаль, їхня старша донька (6 років) померла», - інформують медики.

Нагадаємо, медичну евакуацію пацієнтів проводять із міст, які перебувають під постійними обстрілами росії, до безпечніших частин нашої держави. Спецпотягом зі сходу на захід країни транспортують пацієнтів з мінно-вибуховими та іншими травмами. Нещодавно, 10 квітня, до Львова зі Слов’янська і Бахмута було доставлено 48 поранених.

comments powered by HyperComments