У Трускавці на Львівщині провели благодійний концерт на підтримку ЗСУ

П'ятниця, 15 квітня 2022, 18:03
У концерті на майдані Незалежності Трускавця взяли участь Андріана, Заліско, Андрій Князь, Артур Боссо та Анна Добриднєва
У Трускавці на Львівщині провели благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Учора, 14 квітня у м. Трускавці на Львівщині на майдані Незалежності відбувся благодійний концерт "Команди А", під час якого збирали кошти на потреби Збройних Сил України. У концерті взяли участь відомі виконавці Андріана, Заліско, Андрій Князь, Артур Боссо та Анна Добриднєва, Концерт відбувся за ініціативи департаменту з питань культури національностей та релігій Львівської ОВА, повідомили у пресслужбі ОВА.

“Нещодавно наш департамент закликав усіх діячів культури та мистецтва об’єднуватися та спільно робити те, що ми найкраще вміємо - боротися на культурному фронті. Одними з перших на наш заклик відгукнулася “Команда А” . Це артисти Андрій Заліско, Андріана, Андрій Князь, Артур Боссо та Анна Добриднєва. Спільно ми запланували низку благодійних концертів Львівщиною: це і концерти для збору коштів на потреби ЗСУ, і безкоштовні концерти для внутрішньо переміщених осіб. 

Вчора в Трускавці успішно відбувся перший такий концерт. Захід ми не анонсували у зв’язку із воєнним станом та з метою дотримання заходів безпеки. Та, незважаючи на це, артистам вдалося зібрати публіку, яка впродовж години концерту пожертвувала більше 15 тисяч гривень на потреби наших військових”, - розповіла директорка департамену з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк.

Як повідомили у департаменті, наступний концерт артистів “Команди А” відбудеться у  Дрогобичі.

comments powered by HyperComments