У Самборі на Львівщині під час пожежі загинула людина

П'ятниця, 15 квітня 2022, 16:30
Пожежа сталася учора, 14 квітня 2022 року ввечері
У Самборі на Львівщині під час пожежі загинула людина

Учора, 14 квітня 2022 року до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Самбір на вул. Середня. Пожежа виникла в дерев'яному житловому будинку, розміром 5×6 м. Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Львівській області на офіційній сторінці в соцмережі "Facebook",

До місця події були направлені пожежно-рятувальні підрозділи м. Самбора. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікна однієї з кімнат вибивалось полом'я. Рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації займання.

Під час розвідки пожежі, в кімнаті, в якій був осередок пожежі, рятувальники виявили тіло власника, 1967 року народження, без ознак життя. В іншій кімнаті вогнеборці виявили чоловіка, 1951 року народження. Рятувальники винесли постраждалого на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги. Чоловік після огляду медиків, від госпіталізації відмовився.

Завдяки професійним діям вогнеборців, вдалося швидко локалізувати пожежу і не допустити подальшого розповсюдження вогню, та врятувати від знищення вогнем житловий будинок.

О 20:21 пожежу локалізовано та о 20:33 ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття на площі 2 кв.м, стіни на площі 30 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м. Також пошкоджено стіни на площі 16 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м.

До ліквідації пожежі залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причину виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

comments powered by HyperComments