У Нацполіції запевняють - ситуація на Львівщині на 100% контрольована

Середа, 30 березня 2022, 14:32
Від початку масштабної російсько-української війни співробітники Національної поліції України разом із співробітниками інших правоохоронних органів, бійцями територіальної оборони та представниками громадських формувань цілодобово патрулюють вулиці населених пунктів Львівщини, чергують на блокпостах, розкривають злочини та виконують інші поліцейські функції
У Нацполіції запевняють - ситуація на Львівщині на 100% контрольована

«На Львівщині ситуація повністю контрольована – поліцейські несуть службу в посиленому режимі 24/7, з першого дня війни проводять спільні заходи для забезпечення правопорядку, протидії воєнним загрозам, недопущенню мародерства і таке інше. Особливу увагу ми приділяємо вимушеним біженцям з інших регіонів України, де відбуваються інтенсивні бойові дії – надаємо їм допомогу»,- розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський.

В посиленому режимі також працюють оператори служби 102 поліції Львівщини, які цілодобово приймають повідомлення - таких від початку війни надійшло більше 106 тисяч і усі вони опрацьовані. З них майже 1000 – про виявлені мітки, маячки та сигнали, близько 3600 – про підозрілих осіб, більше 650 – про дрони та квадрокоптери, більше 700 – про підозрілі предмети, майже 1300 – про підозрілі транспортні засоби.

«На сьогодні люди об’єднались, усвідомили свою відповідальність, підтримують один одного - кожен з нас робить що може для спільної справи – перемоги у війні. Особливо хочу відзначити зростання довіри та взаєморозуміння між поліцією та мешканцями – ми відчуваємо це. Люди допомагають, надають корисну інформацію – вони відповідальні та пильні, як це і годиться у воєнний час»,- зазначив Олександр Шляховський.

comments powered by HyperComments