Садовий закликає мерів міст-побратимів Львова припинити співпрацю із росією

Вівторок, 29 березня 2022, 18:02
Міський голова Львова Андрій Садовий долучився до третього онлайн-марафону «Єднання міського самоврядування світу задля благополуччя людей і миру». Учасниками події стали представники органів місцевого самоврядування України та міст-побратимів з Данії, Естонії, Фінляндії, Ісландії, Латвії, Литви, Норвегії і Швеції, відтак мер Львова звернувся до закордонних колег з проханням ізолюватись від росії
Садовий закликає мерів міст-побратимів Львова припинити співпрацю із росією

Мер Львова Андрій Садовий закликає своїх закордонних колег із проханням про припинення будь-якої співпраці із росією. Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«Сьогодні весь світ бачить героїзм українців і бачить країну, яка зараз закриває собою весь демократичний світ. Але ми сьогодні також бачило і інший світ – народження нацистської країни, яка вбиває мирних людей, руйнує школи, садочки, лікарні. Я говорю про росію. Ця країна отримує задоволення від вбивства і руйнування. Львів також потрапив під дуже серйозні обстріли – знищені дуже серйозні об’єкти критичної інфраструктури, вбито людей.

В мене є прохання до всіх, хто мене сьогодні слухає, до колег з місцевого самоврядування. Будь-яка співпраця з росією, з її спортивними, культурними організаціями – це співпраця з нацистами. Немає окремо добрих росіян і окремо поганих. Кожен, хто має російський паспорт, він представляє країну, яка вбиває мирних людей. Тому ви повинні ізолювати свої міста, країни від впливів росії і її організацій. Дуже часто вони досить лагідно проводять свою нацистську політику. Ми це вже бачимо, а вам, можливо, це поки важко зрозуміти. Ми запрошуємо всіх вас до Львова, щоб ви побачили все своїми очима. Сьогодні Львів – один з найбільших центрів, що приймає людей, які втікають від бомбардувань і обстрілів. Ви можете тут побачити і відчути атмосферу нашої країни», – сказав Андрій Садовий.

comments powered by HyperComments