Мер Івано-Франківська потрапив під обстріл рашистів на Чернігові

Понеділок, 28 березня 2022, 12:07
Марцінків каже, що потрапив під обстріл під час транспортування гуманітарного вантажу
Мер Івано-Франківська потрапив під обстріл рашистів на Чернігові

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час транспортування гуманітарного вантажу на Чернігівщині потрапив під обстріл рашистських загарбників. Про це він розповів телеканалу 1 + 1.

"На жаль нас обстріляли досить серйозно. Дійсно є двоє поранених: один середньої важкості, другий легкої. Ми везли гуманітарний вантаж. Чітко було видно, що це не військові. Але ворогу «до лампочки», він обстрілює й мирне населення. Потім у лікарні ми могли бачити, що вороги навіть більше стріляють по мирному населенню. Не дають провезти необхідні гуманітарні вантажі, вочевидь, щоб створювати гуманітарні кризи.

Мені дуже важливо було поїхати і підтримати Чернігівщину, бо немає сьогодні східної чи центральної частини - це все одна неподільна Україна. І нам всім потрібно її захищати.

Завдяки професійності наших хлопців військових ЗСУ, нам вдалось врятуватися від нападу ворога. Та змогли передати наш вантаж за місцем призначення. Тепер головне надати кваліфіковану допомогу пораненим", - розповів Марцінків.

comments powered by HyperComments