У Львові комунальники прибирають місто після зими

Неділя, 27 березня 2022, 10:31
Комунальні служби миють вулиці і тротуари: до робіт задіяно 8 машин
У Львові комунальники прибирають місто після зими

Незважаючи на війну із росією, із 16 березня розпочалися роботи з миття вулиць і тротуарів. Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, щоденно до цих робіт залучають 8 машин, пише пресслужба Львівської міськради.
«З 28 лютого ми розпочали очистку прибордюрної частини доріг. Саме тут, як правило, збирається пісок і болото після зими. Відтак щоденно до робіт ми задіювали 21 машину і вивозили 101 кубометрів піску, який залишився на дорогах після піскосуміші.
Опісля виїздять порохотяги і чистять вулиці. У місті працює 7 порохотягів, які прибирають прибордюрну частину, магістральні вулиці, площі, громадські простори, тротуари, щоб максимально забрати пилюку», - розповідає Ірина Маруняк.
А вже із 16 березня, за її словами, розпочалися роботи з миття тротуарів і проїзних частин вулиць. До цієї роботи щоденно залучено 8 машин. Миття відбувається у всіх районах міста. Миють і очищають зупинки громадського транспорту, миють і фарбують турнікети, стійки знаків, смітники.

comments powered by HyperComments