Садовий: "Сьогоднішніми ударами агресор передає вітання президенту США"

Неділя, 27 березня 2022, 01:22
У другій половині дня ворожі ракети двічі влучили в об'єкти на території Львова. У той час, коли стався перший ракетний удар, у Польщі саме виступав президент США Джо Байден
Садовий: "Сьогоднішніми ударами агресор передає вітання президенту США"

Сьогодні у Львові ворожі ракети завдали ударів по двох об’єктах інфраструктури. Руйнування достатньо серйозні. Ударною хвилею також пошкоджена інфраструктура освіти – у школі та садочку розбиті вікна. Про це під час пресбрифіну повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. 

"Сьогоднішніми ударами агресор передає вітання президенту США Джозефу Байдену, який зараз перебуває в Польщі. Львів – за 70 кілометрів від польського кордону.", - сказав Садовий, коментуючи ракетний удар рашистів. 

"Ми ще до 24 лютого вивели зі Львова об’єкти мілітарної інфраструктури. Тож пошкодження, які є внаслідок останніх ударів – це корпуси. І насправді агресор б’є по цивільних.

Увесь світ повинен зрозуміти, що загроза є надзвичайно серйозною. Ми не знаємо, якою є наступна ціль російських ракет, які сьогодні вилітали з Севастополя. І які сьогодні влучали не тільки у Львів, але й в інші об’єкти в українських містах. Ми всі в однаковій ситуації. Чим скоріше ми отримаємо якісну зброю і системи протиракетної оборони, тим безпечніше буде в наших містах нашим громадянам і тим швидшою буде наша перемога", - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

comments powered by HyperComments