Дрогобич: чому мати власне авто тут потрібно кожному

1  |  Вівторок, 27 липня 2021, 12:02
Дрогобич — одне з найстаровинніших міст України. Тут можна знайти чимало цікавих пам’яток, які люблять відвідувати навіть місцеві жителі. Саме тому у кожного в Дрогобичі є власний автомобіль. А якщо ви лише думаєте купити собі надійний транспортний засіб, варто заглянути на сервіс OLX.
Дрогобич: чому мати власне авто тут потрібно кожному

Дрогобич та автомобілі: чому тут важливо мати свою машину

Якщо вас цікавить автобазар Дрогобич підходить для купівлі якісного вживаного автомобіля якнайкраще. Це зовсім не маленьке місто, тому різні об’єкти тут знаходяться на великій відстані одне від одного. Звичайно, завжди можна скористатися маршрутним таксі чи автобусом, але машина дозволяє отримати максимальний комфорт від кожної поїздки. Коли вам потрібно кожного дня добиратися на роботу, власне авто може стати справжнім помічником. Не потрібно підлаштовуватися під розклад міського транспорту чи стояти в погану погоду на зупинці.

Дрогобич — це ще й туристичне серце Прикарпаття. Тут знаходиться чимало цікавих архітектурних, природних та історичних пам’яток, які варто відвідати кожному. Більшість з них знаходиться не в самому місті, а в сусідніх селах. Щоб поїхати сім’єю в цікаву подорож на вихідні, завжди краще мати свій власний автомобіль. Так ви можете отримати справжнє задоволення від відпочинку та не залежати від інших туристів.

Що можна відвідати в Дрогобичі, якщо у вас є машина?

Якщо ви хочете отримати справжнє задоволення від вихідного дня, варто запланувати подорож на машині до найцікавіших пам’яток Дрогобича та району.

Обов’язково відвідайте «Карпатську хату», яка знаходиться в Бориславі. Це невеликий приватний будинок-музей, який був побудований в Карпатах. А точніше, в Косівському районі. І був перевезений сюди у 2013 році. Будинок побудували ще 200 років тому і при будівництві не використовували цвяхів.

Фортеця «Дубина» в Трускавці є ще одним цікавим місцем, побачити яке можна лише подорожуючи на своєму автомобілі. Попри те, що від серйозної фортеці сьогодні майже нічого не залишилося, тут сьогодні облаштували комфортний парк. Зелені насадження привертають до себе увагу, адже тут можна гарно відпочити в вихідні дні. Свою назву фортеця отримала через те, що вона була побудована на ділянці, де росли могутні дуби. З трьох сторін її оточували неприступні урвища. Сьогодні вони заросли деревами та виглядають досить мальовничо.

comments powered by HyperComments