Дрогобичанка Надія Цибульська стала Народним артистом України

Четвер, 1 квітня 2021, 11:29
Надія Цибульська є акторкою Львівського академічного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича, який працює у Дрогобичі на Львівщині
Дрогобичанка Надія Цибульська стала Народним артистом України

Акторка Львівського академічного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича, що базується у місті Дрогобичі на Львівщини, з нагоди Міжнародного дня театру отримала почесне звання «Народний артист України». Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міськради.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і театрального мистецтва, значні творчі здобутки та високу професійну майстерність Указом Президента України№131/2021 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного дня театру» присвоєно почесне звання «Народний артист України» Цибульській Надії Андріївні – артистці комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський академічний музично-драматичний театр імені Юрія Дрогобича».

Керівництвом міста Дрогобича, Дрогобицька міська рада та її виконавчий комітет вітають актрису із присвоєнням почесного звання.

comments powered by HyperComments