У Львові завтра закривають для проїзду вулиці Шімзерів

Середа, 31 березня 2021, 16:02
Вулицю Шімзерів ремонтують в рамках реконструкції вулиці Пекарської від вулиці Тершаковців до вулиці Мечникова
У Львові завтра закривають для проїзду вулиці Шімзерів

У Львові продовжуються роботи із реконструкції вулиці Пекарської на ділянці від вулиці Тершаківців до вулиці Мечникова. Відзавтра, 1 квітня, розпочинається ремонт вул. Шімзерів, відтак рух транспорту тут буде перекрито. Також продовжуються роботи на відтинку від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців, де вже завершено заміну всіх інженерних мереж. Натомість, ділянка від вул. Мечникова до вул. Шімзерів (до каплиці) відкривається для проїзду. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», повністю завершити ремонтні роботи на відтинку від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців планують до кінця літа, а ремонт вул. Шімзерів заплановано до кінця вересня.

Проект реконструкції вулиці Пекарської розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», він передбачає капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об'єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення, влаштування благоустрою території.

Замовником проекту і реконструкції вулиці Пекарської та вулиці Шімзерів є ЛКП «Львівавтодор», підрядником виступає ТзОВ «Вельт Капітал».

comments powered by HyperComments