У Рудному біля Львова збудують нову каналізаційну насосну станцію

Неділя, 28 березня 2021, 16:15
Вартість будівництва каналізаційної насосної станції (КНС) становить 17 мільйонів гривень, за її будівництво проголосували депутати Львівської міськради
У Рудному біля Львова збудують нову каналізаційну насосну станцію

У смт. Рудно, яке входить до Львівської міської територіальної громади, збудують нову каналізаційну насосну станцію – за відповідне рішення проголосували під час сесії 25 березня. Повідомлення про це розмістив «Інформаційний портал депутатів львівської міської ради».

У Бюджеті розвитку Львівської МТГ на 2021 рік передбачено кошти на реалізацію ІІ черги каналізування Рудного, а саме будівництво каналізаційної насосної станції (КНС). На початок робіт по КНС передбачено 6 млн грн. Загальна кошторисна вартість об’єкта будівництва становить 17 млн грн. Про це розповіла депутатка фракції «Європейська Солідарність» Ольга Посипанко.

«Відповідну пропозицію напередодні внесла наша фракція, згодом її підтримали бюджетна комісія та депутатський корпус.  Нагадаю, що у 2017 році збудований самоплинний колектор в Рудно на вул. Шевченка та напірні колектори до промзони Рясне (вартістю 11 млн грн). КНС в Рудне дасть можливість запустити систему каналізування, до якої також будуть підключені амбулаторія, в подальшому – школа та садочок, ЦНАП, та забезпечить приймання стоків у промзону Рясне», – розповіла Посипанко.

comments powered by HyperComments