На Львівщині у 2021 році з’явиться 13 нових спортивних майданчиків і 3 стадіони

Четвер, 18 березня 2021, 10:03
Перелік населених пунктів, де спорудять спортивні майданчики і стадіони затвердили на сесії Львівської обласної ради
На Львівщині у 2021 році з’явиться 13 нових спортивних майданчиків і 3 стадіони

На Львівщині у межах «Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту» цьогоріч спорудять 13 нових спортивних майданчиків та 3 'нові стадіони. Перелік населених пунктів, де з’являться нові об’єкти спортивної інфраструктури, затвердили депутати Львівської обласної ради під час сесії.

Нові спортивні майданчики із синтетичним трав’яним покриттям з’являться у таких населених пунктах: с. Міженець Добромильської ОТГ; с. Дідилів Новояричівської ОТГ; с. Сокіл Кам’янко-Бузької МТГ; у с. Тершів Старосамбірської МТГ; с. Бучали Комарнівської ОТГ; с. Бабина Новокалинівської ОТГ; с. Рудники Миколаївської МТГ та у смт. Красне. Це майданчики, які підходять для гри у міні-футбол.

Майданчики з наливним поліуретановим покриттям з’являться у містах Судова Вишня та Рудки, смт. Магерів Добросинсько-Магерівської громади та селі Скоморохи Сокальської громади. Це майданчики для занять кількома ігровими видами спорту.

«При формуванні пропозицій ми в Управлінні молоді та спорту Львівської ОДА зважали на те, які території наразі мали найменше майданчиків, але водночас вже беруть активну участь у спортивному житті області, зокрема у Комплексних спортивних іграх Львівщини, адже це найбільш об’єктивний показник того, що у громаді є кому розвивати спорт і є для кого його розвивати», – розповідає керівник управління Роман Хім‘як.

comments powered by HyperComments