Не дивлячись на стрімке зростання захворюваності на COVID-19 у Львові, комунальні автобуси переповнені

Середа, 17 березня 2021, 10:08
На рівні уряду для «помаранчевої» зони прийнято обмеження за яких у салоні громадського транспорту має бути не більше пасажирів, а ніж місць для сидіння
Не дивлячись на стрімке зростання захворюваності на COVID-19 у Львові, комунальні автобуси переповнені

У Львові, де міський голова Андрій Садовий постійно говорить, що місто стоїть на межі «червоної» карантинної зони, в комунальному громадському транспорті не витримуються протиепідемічні вимоги – автобуси в години «пік» курсують заповнені вщент. Світлину із такого комунального автобуса МАЗ 203 опублікував у спільноті «Львів без заторів» користувач «Фейсбуку» Жека Смерека.

«У Львові кожен другий ПЛР-тест з позитивним результатом. Дивно, чого  це. Хто там відповідає за безпеку в місті?», – підписав він світлину.

Зазначимо, що значне зростання захворюваності на COVID-19 у Львівській області, а особливо у місті Львові спостерігається уже кілька тижнів. У міської влади Львова є усі важелі для того, щоб за потреби посилювати карантинні заходи у місті, реагуючи на зростання захворюваності. Натомість, влада міста із значним запізненням реагує на протиепідемічні рекомендації, прийняті на рівні області – на рівні області рекомендували школярам перейти на дистанційне навчання із 9 березня, проте у Львові ця рекомендація була впроваджена у життя лише із 16 березня, причім частково, адже учні молодшої школи все іще навчаються.

comments powered by HyperComments