Екс-голова Львівської облради вважає, що на Львівщині саме час запроваджувати «червону» карантинну зону

Понеділок, 15 березня 2021, 17:48
Олександр Ганущин аргументує це стрімким зростанням захворюваності на коронавірус
Екс-голова Львівської облради вважає, що на Львівщині саме час запроваджувати «червону» карантинну зону

Депутат Львівської обласної ради Олександр Ганущин, який у минулому скликанні її очолював, закликає якомога швидше запровадити на Львівщині «червону» зону. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

Необхідність запровадження карантинних обмежень «червоної» зони на Львівщині Олександр Ганущин аргументує тим, що чисельність госпіталізованих «ковідних» пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні, 14 березня 2021 року перевищила 2187 осіб, в той час як минулого року на Львівщині максимально на стаціонарному лікуванні перебувало 2150 «ковідних» пацієнтів.  За словами Ганущина, в області є загалом 3955 «ковідних» ліжок. Таким чином, заповнено 55,3% від усього наявного ліжкового фонду.

Ганущин також звертає увагу на те, що «позитивність тестування теж росте», він, очевидно, має на увазі відсоток виявлення коронавірусу під час ПЛР-тестування.

«Час на введення рішення про «червону зону», інакше ситуація може загрожувати медичній системі. Завтра про це ставитиму питання на сесії Львівської обласної ради», – написав Олександр Ганущин.

 

comments powered by HyperComments