На Львівщині 260 лідерів громадської думки записалися на вакцинацію від COVID-19

Понеділок, 15 березня 2021, 08:35
Запис на позачергову вакцинацію залишковими дозами антиковідної вакцини через google-форму стартував 10 березня 2021 року
На Львівщині 260 лідерів громадської думки записалися на вакцинацію від COVID-19

В Україні дозволили позачергову вакцинацію залишковими дозами публічним і громадським діячам. Лише за 3 дні, починаючи з 10 березня, департамент охорони здоров’я Львівської ОДА отримав понад 260 заявок в реєстраційній google-формі, яка створена для вакцинації лідерів громадської думки. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Серед них 43 журналісти, 26 політичних діячів, 25 медиків закладів охорони здоров'я недержавної форми власності, 22 освітян, 20 фахівців сфери ІТ, 7 учасників бойових дій, 117 свідомих осіб з різних сфер діяльності, які готові власним прикладом популяризувати вакцинацію.

З понеділка у Львові та області почнуть роботу 9 мобільних бригад , які, за наявності залишкових доз, запрошуватимуть зареєстрованих на вакцинацію.

Нагадаємо, публічним і громадським діячам, які хочуть вакцинуватися залишками доз вакцин від коронавірусу, пропонують заповнити онлайн-анкету: за цим посиланням.

Також для всіх українців Міністерство цифрової трансформації спільно з Міністерством охорони здоров’я діє послуга «Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19» у застосунку та на порталі «Дія», а також через національний контакт-центр з питань протидії COVID-19. Зареєструватися до цього списку зможе кожен охочий.

comments powered by HyperComments