У п’ятницю у Львові побуває Міністр охорони здоров’я Максим Степанов

Четвер, 11 березня 2021, 13:02
Про робочий візит Міністра повідомили на сайті Львівської обласної державної адміністрації
У п’ятницю у Львові побуває Міністр охорони здоров’я Максим Степанов

Завтра, 12 березня 2021 року із робочим візитом місто Львів і Львівщину відвідає Міністр охорони здоров’я Максим Степанов. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА із посиланням на Департамент охорони здоров’я.

Темою візиту, вочевидь, буде епідемічна ситуація на Львівщині із поширенням коронавірусу SARS-COV-2, а також процес антиковідної вакцинації на Львівщині. Раніше повідомлялося, що Міністр Степанов незадовлений темпами вакцинації проти COVID-19 – іще в кінці минулого тижня в Україні щодня мали отримувати першу дозу вакцини по 10 – 11 тисяч осіб, в той же час досі не вийшли на показник 5 тисяч щеплень в день. Щодо Львівщини, то тут наразі вакцинували від COVID-19 менше 1000 осіб, хоча область отримала 42200 доз вакцини, яких вистачить для 21100 мешканців.

У програмі візиту Степанова до Львівської області передбачено брифінг для журналістів. Акредитація представників ЗМІ триватиме до 16 години 11 березня за електронною поштою [email protected]: необхідно надіслати: ПІБ, назву ЗМІ, посаду, контактний номер телефону, електронну адресу.

Про час і місце брифінгу Степанова повідомлять додатково.

comments powered by HyperComments