В Івано-Франківську зупиняють тролейбусний рух

Середа, 10 березня 2021, 19:03
За словами міського голови Івано-Франківська, поліція видала припис на роботу тролейбусів
В Івано-Франківську зупиняють тролейбусний рух

У Івано-Франківську, де вирує епідемія COVID-19 від завтра, 11 березня, зупиняється рух міського електротранспорту, який в цьому місті представлений тролейбусами. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцинків.

«Неприємні новини: є припис поліції на роботу тролейбусів. Мовляв, умови перевезення у них не відповідають вимогам карантину. Тож через зміни у постанові Кабінету Міністрів України ми змушені зупинити тролейбусний рух у нашій міській громаді від завтра, 11 березня.

Натомість автобусний рух дозволений – в режимі спецперевезень. Тому замість тролейбусів ми ставимо на рейси автобуси. Але через це кількість автобусів на звичайних рейсах відповідно зменшиться. Тому будьте до цього готові», – написав Руслан Марцинків.

Як повідомляла раніше «Справжня Варта», через стрімке зростання випадків COVID-19 у Івано-Франківську і по всій області у лікарнях обласного центру не вистачає місць для «ковідних» пацієнтів. На території Прикарпаття введено карантинні обмеження «червоної» зони.

 

comments powered by HyperComments