Мер Львова закликає львів’ян на вихідних залишатися вдома

Неділя, 7 березня 2021, 15:04
Андрій Садовий записав відеозвернення до мешканців міста Львова із закликом дотримуватися карантину під час довгих вихідних і віддати перевагу відпочинку вдома
Мер Львова закликає львів’ян на вихідних залишатися вдома

Міський голова Львова Андрій Садовий записав відеозвернення, яке розмістив на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбуку». В цьому зверненні мер закликає львів’ян дотримувати карантину протягом довгих вихідних і не збиратися великим компаніями, відавши перевагу відпочинку вдома. Це прохання Садовий пояснює зростанням чисельності нових випадків захворювання на COVID-19 у Львові протягом останнього тижня.

«Сьогодні, 7 березня, хочу поговорити про 8 березня. Не буду вникати в деталі – хтось святкує, хтось критикує. Але ми маємо вихідні. Звичайно, є спокуса зібратися великим товариством і щось відсвяткувати. Тож я б хотів вас озброїти інформацією, якою володію. За останню добу в наші лікарні поступив 41 хворий у складному стані, виписано лише 5 людей. Така динаміка спостерігається, фактично, весь останній тиждень. За словами медиків, цей вірус набагато агресивніший. Важко передбачати подальші тижні й місяці. Але я б дуже вас усіх просив – краще побудьте вдома. Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх рідних. Це краще, аніж потім героїчно лікуватись. Бажаю всім добра», – зазначив Андрій Садовий.
 

comments powered by HyperComments