У понеділок Закарпатська область «почервоніє» через COVID-19

Субота, 6 березня 2021, 11:12
Із 8 березня Державна комісія із ТЕБ та НС віднесла Закарпатську область до «червоного» рівня епідемічної небезпеки
У понеділок Закарпатська область «почервоніє» через COVID-19

В Україні уже четверта область потрапляє до «червоної» карантинної зони через стрімке поширення коронавірусу – до Івано-Франківської, Чернівецької і Житомирської області урядовим рішенням додали Закарпатську. Про це посилаючись на рішення Державної комісії із ТЕБ та НС повідомив у своєму телеграм-каналі Міністр Кабінету міністрів України Олег Нємчінов, повідомляє «Українська правда».

«Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 08 березня 2021 р. «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області та застосувати на території Закарпатської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки», – повідомив Нємчінов.

Учора, 5 березня міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що Закарпатська та Вінницька області перебувають на межі «червоної» зони через захворюваність на COVID-19.

Регіональна комісія з ТЕБ та НС ввела в окремих населених пунктах Закарпатської області додаткові обмеження.

Раніше до «червоної» карантинної зони потрапили три області: Чернівецька, Івано-Франківська та Житомирська.

З 24 лютого Україна повернулася до адаптивного карантину з розділенням областей за рівнем коронавірусної небезпеки.

comments powered by HyperComments