У Львівській ОДА ініціюють виділення іще 4,5 млн. грн. на завершення ремонту в пологовому відділенні обласної лікарні

П'ятниця, 5 березня 2021, 17:02
Пологове відділення Львівської обласної клінічної лікарні знаходиться на вулиці Нєкрасова, 4, його ремонтують із 2018 року
У Львівській ОДА ініціюють виділення іще 4,5 млн. грн. на завершення ремонту в пологовому відділенні обласної лікарні

Сьогодні, 5 вересня 2021 року за дорученням очільника області Максима Козицького, його заступник Іван Собко із позаплановим візитом відвідав реконструкцію пологового корпусу Львівської обласної клінічної лікарні на вулиці Нєкрасова, 4. Собко ознайомився із ходом робіт спільно із керівником ЛОКЛ, депутатом Львівської облради Михайлом Гичкою.

«Минулого року колектив закладу звернувся до нас з проханням посприяти у виділенні коштів для завершення об’єкту. Голова облдержадміністрації взяв це питання на свій контроль і пообіцяв докласти всіх зусиль, аби якнайшвидше завершити усі роботи. Відтак, у 2020 році для реконструкції закладу виділили чи не найбільшу суму з моменту початку робіт – 31,382 млн гривень», – зазначив Іван Собко.

За отримані минулоріч кошти у пологовому відділенні здійснили більшу частину робіт. Наразі роботи на об’єкті тривають, підрядник продовжує працювати. Однак, для того, щоб завершити будівельні роботи у повному обсязі необхідно іще 4,5 мільйони гривень. За ці кошти проведуть газопостачання, електричні та санітарно-технічні та вентиляційні мережі.

«На сьогодні ми готуємо пропозиції про внесення змін до обласного бюджету, які представимо під час наступної сесії – 16 березня. Відтак, голова ОДА ініціюватиме виділення цієї суми коштів, щоб завершити усі роботи і здати об’єкт в експлуатацію. Сподіваємось на конструктивну співпрацю з депутатським корпусом щодо цієї ініціативи. Відкриття закладу є вкрай необхідним, бо він спеціалізується на наданні допомоги вагітним жінкам з різними патологіями. Окрім того, працівники відділення понад три роки з нетерпінням чекають повернення на свої робочі місця», – додав Іван Собко.

comments powered by HyperComments