У Львові закривають для проїзду ділянку вулиці Богдана Хмельницького

П'ятниця, 5 березня 2021, 10:01
Із 8 березня 2021 року перекривають рух на ділянці від вулиці Олійної до автовокзалу «Північний»
У Львові закривають для проїзду ділянку вулиці Богдана Хмельницького

У Департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради повідомили, що із 08:00 8 березня 2021 року і до 20:00 31 грудня 2021 року буде закрито рух на ділянці вулиці Богдана Хмельницького від вулиці Олійної до заїзду на автовокзал «Північний». Про це пише прес-служба Львівської міської ради.

Рух на частині вулиці Богдана Хмельницького закривають через проведення ІІІ етапу робіт із реконструкції вулиці Богдана Хмельницького. Ці роботи на замовлення ЛКП «Львівавтодор» проводить турецька компанія «Онур».

«У січні, коли ми відновили ремонтні роботи на вул. Б. Хмельницького, було перекрито лише частину від всієї ділянки, що підлягає ремонту. Натомість тепер перекриваємо повністю весь відрізок – від вул. Олійної до заїзду на автовокзал «Північний», який передбачений ІІІ етапом реконструкції вул. Богдана Хмельницького. З 8 березня підрядник спочатку перекриє для проїзду ділянку від вул. Кукурудзяна до вул. Олійна, і поступово рухатиметься далі», – пояснив Олексій Хміль, прес-секретар ЛКП «Львівавтодор».

Об'їзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР просить вибачити за незручності.

comments powered by HyperComments