На Львівщині біля Стрия у ДТП потрапив скандальний нардеп Олександр Дубінський

Понеділок, 1 березня 2021, 13:02
ДТП сталося біля 06:30 1 березня на автодорозі М-06 Київ – Чоп: зіткнулося два автомобілі
На Львівщині біля Стрия у ДТП потрапив скандальний нардеп Олександр Дубінський

Сьогодні, 1 березня 2021 року зранку біля 06:30 на Львівщині на автодорозі М-06 Київ – Чоп неподалік міста Стрия сталося ДТП: зіткнулося два автомобіля. Одним із них керував скандальний нардеп Олександр Дубінський. Про інцидент повідомив заступник директора департаменту комунікації МВС Ярослав Тракало.

«Наразі встановлюються обставини події та очікуємо від медиків заключення щодо тілесних ушкоджень усіх учасників ДТП. Наразі відкрито провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху)», – повідомив Ярослав Тракало.

За попередніми даними, автомобіль, яким керував нардеп Олександр Дубінський із невідомих причин виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із автомобілем, який рухався назустріч. Усі учасники ДТП були тверезі.

У Стрийському райвідділі Національної поліції України кореспондентам львівського інтернет-видання «ZAXID.NET» повідомили, що ДТП за участю Олександра Дубінського сталася біля 06:20. Депутат керував автомобілем «Toyota Land Cruiser» і не впорався із керування та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем «Jeep Compas». Водій і пасажир автомобіля «Jeep Compas» отримали травми, а сам Дубінський залишився неушкоджений.

comments powered by HyperComments