На Прикарпатті намагають зупинити поширення коронавірусу блокпостами

Понеділок, 22 лютого 2021, 10:03
Через зростання в регіоні захворюваності на COVID-19, в Івано-Франківській області встановили 16 контрольно-пропускних пунктів для здійснення особливого порядку в’їзду і виїзду з окремих населених пунктів.
На Прикарпатті намагають зупинити поширення коронавірусу блокпостами

В Івано-Франківській області з’явилися карантинні блок-пости на в’їздах і виїздах із деяких населених пунктів. На цих контрольно-пропускних пунктах працюють поліцейські спільно з медиками, рятувальниками та військовослужбовцями. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України у Івано-Франківській області.

На пунктах контролюють дотримання карантинних обмежень в сфері пасажирських перевезень, проводять температурний скринінг громадянам та при необхідності перевіряють документи.

У разі виявлення ознак захворювання осіб будуть спрямовуватимуть до медзакладів.

На дорогах області цілодобово працює 5 карантинних пунктів, та ще 11 КПП з 6:00 до 21:00. 

Зазначимо, що Івано-Франківська область є лідером антирейтингу за добовим приростом хворих на COVID-19. В області переповнені лікарні, передбачені для пацієнтів із коронавірусом. На Прикарпатті запровадили карантинні обмеження «червоного рівня» епідемічної небезпеки.

В Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях на тиждень призупинять роботу розважальної інфраструктури і всіх закладів громадського харчування.

comments powered by HyperComments