На розбудову музею «Шевченківський гай» у Львові виділять 18 мільйонів гривень

Вівторок, 9 лютого 2021, 16:03
Кошти підуть на спорудження інформаційно-освітнього центру та адміністративного корпусу для музею
На розбудову музею «Шевченківський гай» у Львові виділять 18 мільйонів гривень

Управління культури Львівської міськради цьогоріч планує інвестувати у розбудову Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького, який відомий львів’янам як «Шевченківський Гай» 18 мільйонів гривень. Ці кошти будуть скеровані на будівництво інформаційно-освітнього центру та адміністративного корпусу для музею. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Інформаційно-освітній центр планується збудувати біля входу в музей на вулиці Чернеча Гора, 1. Цей центр стане обличчям музею, адже він буде першою будівлею, яку бачитимуть відвідувачі. В цьому центрі облаштують місця для творчої і наукової діяльності, приміщення для адмінперсоналу. Там будуть конференц-зали, лекторії, спеціально облаштована виставкова площа, і через цей центр людина зможе потрапити в музей. Раніше спорудженням цього центру займалася підрядна організація «Будкомінвестиція», проте угоди із нею були розірвані. Зараз міське Управління культури обрало нового підрядника – ТзОВ «Бізнес-вектор ДК», яка зараз працює над цим об’єктом.

Раніше тут роботи проводила підрядна організація «Будкомінвестиція», проте з нею було розірвано угоди. Відтак міське управління культури обрало нового підрядника — ТОВ «Бізнес-вектор ДК», що зараз працює на цими об'єктами.

На будівництво інформаційно-освітнього центру на території Музею народної архітектури та побуту ім. Климентія Шептицького піде 17 мільйонів гривень, а іще 1 мільйон гривень – на будівництво адміністративного приміщення Музею народної архітектури та побуту ім. Климентія Шептицького.

comments powered by HyperComments