У Львові через ДТП призупинився рух трамвая на Сихів

Вівторок, 9 лютого 2021, 10:04
ДТП сталося у ранкову «годину пік» о 08:20 в районі Стрийського ринку
У Львові через ДТП призупинився рух трамвая на Сихів

Сьогодні, 9 лютого 2021 року о 08:20 на вулиці Івана Франка призупинився рух трамваїв маршрутів № 4 і 8 в напрямку площі Івана Франка. Причиною зупинки руху електротранспорту стало ДТП, яке сталося в районі Винниківського ринку. Про інцидент в фейсбук-спільноті «Варта 1» повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Пізніше, о 09:45 зупинку руху трамвайних маршрутів № 3, 8 і 9 спричинила поломка трамвая біля перехрестя вулиць Костя Левицького і Івана Франка – про нього повідомила дописувачка фейсбук-спільноти «Варта 1» Оксана Кузьмінська.

Через ДТП і поломки трамваїв люди були змушені довго чекати електротранспорт на зупинках на Сихові. Про це в фейсбук-спільноті «Варта 1» повідомив дописувач Андрій Завадський.

«Сихів знову «відрізаний» від центру Львова.

Орієнтовно з 07:55 не було жодного трамваю в напрямку центру. Поки трамваї "парадуються" в центрі, на зупинках дуже багато людей в мороз – 7° С. Маршрутки вщент переповнені (пандемію ще ніхто не відміняв). Люди або йдуть пішки, або ловлять попутний транспорт.

Станом на 8:30, трамваї з Сихова не їхали.

Нагадаю, що вчора ввечері була аналогічна ситуація: трамваї на Сихів не курсували, маршрутки на Сихів переповнені. Люди змушені були добиратися до дому пішки, або з пересадками, в середньому добирання з центру на Сихів тривало ~2 години», – написав Андрій.

comments powered by HyperComments