У Львові планують відкрити іще 37 нових груп у садочках

Середа, 3 лютого 2021, 10:04
Над збільшенням кількості місць для дошкільнят у садочках працює Управління освіти міста
У Львові планують відкрити іще 37 нових груп у садочках

У 2021 році у Львові плануються ремонтні роботи у 10 дитячих садочках. Завдяки цим робота заплановано відкриття іще 37 додаткових груп у закладах дошкільної освіти міста. Про це повідомила очільниця У управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, пише прес-служба ЛМР.

«Одним зі стратегічних напрямків розвитку освіти на 2021 рік є завершення ремонтних робіт у закладах дошкільної освіти.

В першу чергу йдеться про завершення ремонтів в садочку на вул. Медової Печери, де буде відкрито 7 груп, на вул. Виговського (5 груп), на вул. Клепарівській (4 групи), на вул. Дністерській (4 групи).

Також ми маємо відкрити ще 2 групи та відремонтувати харчоблок у «Будинку школярів», де ми раніше відкрили 4 групи, які успішно відвідують діти. Плануємо завершити ремонт садочка на вулиці Грушевського у селищі Рудно. Окрім того, ми оголошуємо торги на будівництво нового закладу дошкільної освіти на вул. Білогорща. Всі ці садочки зможуть забезпечувати освітою все більшу кількість дітей у різних мікрорайонах міста», – розповіла Зоряна Довганик.

У 2020 році у закладах дошкільної освіти Львова було відкрито 19 додаткових груп повного дня. Також минулого року розпочали роботу 18 груп короткотривалого перебування. До садків міста зараховано 8241 дитину.

comments powered by HyperComments