У Львівському обласному госпіталі ветеранів воєн і репресованих у Винниках практично 100% ліжок забезпечені киснем

Неділя, 31 січня 2021, 08:20
Після реконструкції кисневої системи у госпіталі імені Юрія Липи киснем забезпечено 495 із 500 ліжок для пацієнтів
У Львівському обласному госпіталі ветеранів воєн і репресованих у Винниках практично 100% ліжок забезпечені киснем

Львівський обласний госпіталь ветеранів воєн і репресованих імені Юрія Липи – це одна із перших лікувальних установ Львівщини, яка почала приймати пацієнтів, інфікованих коронавірусом. У лікувальному закладі провели модернізацію кисневої системи. Про це стало відомо під час брифінгу про епідситуацію у Львівській області у п’ятницю, 29 січня.

Про ситуацію із заповненістю госпіталю та його кисневим забезпеченням сьогодні під час брифінгу розповів керівник установи Максим Прикупенко.

«Сьогодні в госпіталі перебуває 107 пацієнтів. В реанімаційному відділенні – 13 пацієнтів, 8 на ШВЛ. На жаль, маємо пацієнтів в критичних станах», –  зазначив він.

За словами керівника госпіталю, упродовж останнього місяця  в середньому у медзакладі лікують біля сотні пацієнтів. До прикладу на початку грудня минулого року на лікуванні в середньому було від 130 – 150 хворих.

Киснем госпіталь забезпечений. З 87 кисневих точок у листопаді 2019 року, сьогодні медзаклад має 495 кисневих точок.  Ліжкова мережа розрахована на 500 ліжок.

comments powered by HyperComments