На Львівщині триває ремонт моста між Східницею і Уричем

П'ятниця, 29 січня 2021, 19:18
Цей міст знаходиться на автодорозі О-14-04-06 Східниця – Верхнє Синьовидне
На Львівщині триває ремонт моста між Східницею і Уричем

На Львівщині тривають роботи по ремонту мосту на автошляху О-14-04-06 Східниця – Верхнє Синьовидне між Східницею і Уричем. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

«На об’єкті дорожники монтують балки прогонових будов, опісля приступлять до встановлення монолітної плити та асфальтного покриття. Ремонт цього моста дозволить напряму доїхати зі Східниці в Урич та далі за маршрутом в інші населені пункти. Роботи виконує підрядна організація «Онур». Проїжджа частина має ширину 7 метрів», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Зазначимо, що минулого року було відремонтовано 5 кілометрів автошляху О-14-04-06, яка з’єднує Дрогобицький і Сколівський райони. Ця дорога веде до низки туристичних об’єктів. Нею можна буде швидше доїхати зі Східниці на Закарпаття через перевал у Нижніх Воротах.

«Зараз це вже якісна дорога з новим асфальтобетонним покриттям та усіма засобами організації дорожнього руху. Загальна вартість ремонтних робіт – 150 млн гривень. У цю суму включили і ремонт вищезгаданого моста», – додав Юрій Бучко.

comments powered by HyperComments