У понеділок 25 січня рятувальники двічі залучалися до ліквідації наслідків ДТП на Львівщині

Вівторок, 26 січня 2021, 12:34
Один із випадків трапився на автотрасі Київ – Чоп на Сколівщині, а інший – у Борятині
У понеділок 25 січня рятувальники двічі залучалися до ліквідації наслідків ДТП на Львівщині

Протягом доби 25 січня надзвичайними Львівщині двічі ліквідовували наслідки ДТП. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Львівській області.

 Зокрема, о 16:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Київ-Чоп» в селі Дубина (Сколівська ОТГ) відбулось зіткнення трьох автомобілів: «Fiat Doblo», «Lexus LX 570» та «Mercedes-Benz Sprinter».

До місця події було направлено рятувальників 24-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Сколе. Як з’ясувалось, на місці події внаслідок аварії в автомобілі «Mercedes-Benz Sprinter» загинув один пасажир та ще троє затиснуті деформованими конструкціями автівки.

Рятувальним відділенням за допомогою гідравлічного інструменту, проводились роботи по деблокуванню загиблого та ще трьох пасажирів автомобіля, один з яких після вивільнення помер.

Водіїв автомобіля «Lexus LX 570» та «Mercedes-Benz Sprinter» медики госпіталізували до прибуття надзвичайників. Загалом внаслідок ДТП загинуло 2 особи та 4 травмовано.

Цього ж дня о 19:35 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в сеслі Борятин (Сокальська ОТГ) Червоноградського району, відбулось зіткнення автомобіля «Сitroen Berlingo» та великовантажного автомобіля «DAF XF».

На місце події виїхали рятувальники 33-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Червонограда.

Як з’ясувалось, внаслідок ДТП загинув водій автомобіля «Сitroen Berlingo» - чоловік 1962 року народження. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту розрізали деформовані конструкції автівки та деблокували загиблого водія автомобіля.

comments powered by HyperComments