На Львівщині учора ввечері водій легковика скоїв наїзд на двох підлітків

Понеділок, 18 січня 2021, 19:51
Інцидент стався 17 січня 2021 року біля 9 години вечора у селі Жирова колишнього Жидачівського району
На Львівщині учора ввечері водій легковика скоїв наїзд на двох підлітків

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України у Львівській області, учора 17 січня 2021 року на території колишнього Жидачівського району водій легковика допустив наїзд на двох підлітків-пішоходів.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері, біля 21:00 у селі Жирова. Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ-2106», 27-річний мешканець Миколаївського району, здійснив наїзд на 16-річного місцевого мешканця та 17-річного жителя міста Ходорів.

Внаслідок ДТП неповнолітні пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного  закладу.

Слідчі територіального відділення поліції за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури відкрили кримінальні провадження ч.1 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху» Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Поліцейські розслідують обставини ДТП.

Повідомляється, що з початку 2021 року на дорогах Львівщини зареєстровано 15 дорожньо-транспортних пригод за участі дітей, внаслідок яких одна дитина загинула, 17 травмовані, серед них 5 – пішоходи.

comments powered by HyperComments