Львів’яни скаржаться на холод у громадському транспорті

Понеділок, 18 січня 2021, 10:02
Не дивлячись на похолодання, в комунальних трамваях, тролейбусах і автобусах часто «забувають» вмикати опалення
Львів’яни скаржаться на холод у громадському транспорті

У Львові протягом останніх днів суттєво похолодало. В той же час, у комунальному транспорті часто не включають опалення – скаржаться львів’яни. Критичний допис, щодо опалення у львівських тролейбусах, у спільноті «Проблеми Львова» розмістив львів’янин Олег Рудницький.

«Чому у Львівському комунальному транспорті не включають опалення? Набридло вже, це ж соціальний транспорт, люди мерзнуть в салоні!», – обурюється дописувач.

Зазначимо, що протягом останніх п’яти років, починаючи із 2016 року, влада Львова закупила 327 одиниць нового і вживаного громадського транспорту, а саме 235 автобусів, 55 тролейбусів і 37 трамваїв. Крім цього, силами ЛКП «Львівелектротранс» у 2016-2019 роках було капітально відновлено майже два десятки тролейбусів і 6 трамваїв. У всьому цьому транспорті працездатні опалювачі салону.

Додамо, що тролейбус із інвентарним № 147, на опалення у якому скаржився пан Рудницький, належить до 50 тролейбусів, які ЛКП «Львівелектротранс» закупило за кошти кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку. Ці машини місто отримало у 2019-2020 рр.

comments powered by HyperComments